Privatlivspolitik
OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme 100 % dansk webshop - sikker handel & betaling Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop Kundeservice: Tlf. 40 74 04 03

Worlds Best kondomer

Worlds Best kondomer fåes i mange forskellige størrelser. Op til 5 forskellige størrelse, hvor andre firmaer ofte kun har 3 størrelser. Derudover kan hver størrelse fås med forskellige form, uden creme eller uden reservoir. Dette giver tilsammen over 20 forskellige slags kondomer. Desuden er folien omkring kondomerne fremstillet med henblik på at det skal være nemt at åbne uden at kondomet tager skade. Firmaet producerer også andre produkter som femidomer, glidecreme, pubes ringe og et kosttilskud. Worlds Best tilbyder også specialløsninger for virksomheder, hvor du kan få produceret kondomer med firmaets navn på.

Virksomhedsfakta

Virksomheden Worlds Best er dansk med produktion i Viby. Firmaet slår sig op på at det gerne vil være et firma der tages seriøst, og som gerne vil udbyde nogle af de bedste og mest sikre kondomer på markedet. Derfor er navnet på mange måder forbundet med kvalitet og høj standard, hvilket kommer til udtryk på flere måder. Firmaet vil blant andet ikke producere produkter eller bruge tilsætningsstoffer der på nogen måde kan forringe kondomernes sikkerhed. Derfor vil du ikke kunne finde kondomer med smag eller farve i firmaets sortiment, da de ikke mener at udviklingen er langt nok fremme på dette område. Dette ses også ved kondomernes cremebehandling og pudring, der er fint afbalanceret, for at kondomerne ikke er glatte og for olieret, for at give den bedste oplevelse og høj brugervenlighed.

Produktionen lever også op til en lang række godkendelser, kvalitetssikringer og certificeringer. Dette understreger blot endnu tydeligere kondomernes kvalitet og sikkerhed.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev etableret i 1956 i Århus, og har siden da hovedsageligt produceret kondomer. I 1978 flyttede man ud til en nybygget fabrik i Viby J, som er en forstad til Århus. Virksomheden har siden starten arbejdet på at blive, som navnet også antyder, et af de bedste kondommærker i verden, og har derfor også eksporteret kondomer til andre lande siden begyndelsen. For eksempel har firmaet et kondommærke specielt udviklet til det grønlandske marked. Denne store udbredelse og kontaktflade har gjort at firmaet har indhentet stor inspiration og viden gennem dets samarbejdspartnere, hvilket har bidraget til firmaets store og alsidige sortiment.

 

Fandt du ikke det du søgte fra WORLD BEST, kontakt os venligst på: info@gummidrengen.dk

OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord
Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme
100 % dansk webshop - sikker handel & betaling
Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop

Kurven er tom

OBS - GRATIS FRAGT PÅ ALLE VARER.