Privatlivspolitik
OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme 100 % dansk webshop - sikker handel & betaling Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop Kundeservice: Tlf. 40 74 04 03

Tynde kondomer

Vil I gerne have ekstra følelse og stimulering under samleje?

Se vores udvalg af tynde kondomer som måske kan være noget for jer.

Bruger tynde kondomer for at sikrer, at I ikke mister følelsen, når I bruger kondom.

 

Er tynde kondomer stadig sikre?

Ja, selvfølgelig er de det. Selvom kondomerne er tyndere end normalt, så betyder det ikke, at de ikke er sikre. Vores tynde kondomer, som du finder ovenfor, er alle CE-mærket, hvilket betyder, at de lever op til alle krav samt EU-lovgivning på  området.

Når man snakker “tynde kondomer”, skal man også huske på, at det altså ikke er gummi, som er så tyndt, at man nemt kan bryde igennem det. Faktisk så er de tynde kondomer kun 0,01 mm tyndere end de normale kondomer. De er altså ikke meget tyndere end normale kondomer, men stadig nok til at man tydeligt kan mærke forskel.

Diskret levering fra Gummidrengen.dk

Gummidrengen.dk sørger altid for en diskret levering. Pakken som dine kondomer vil ankomme i, vil på ingen måde afsløre, hvad det er du har købt. Derudover vil afsenderen også være et navn, som på ingen måde indikerer, at du har købt kondomer hos os. Dette sikrer, at du helt anonymt kan shoppe på vores side og samtidig få dine varer leveret under fuld diskretion.

OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord
Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme
100 % dansk webshop - sikker handel & betaling
Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop

Kurven er tom

OBS - GRATIS FRAGT PÅ ALLE VARER.