Privatlivspolitik
OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme 100 % dansk webshop - sikker handel & betaling Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop Kundeservice: Tlf. 40 74 04 03

Riller / Knopper

Prøv kondomer med riller og knopper og få Ekstra Knald på dine kondomer.

Hos Gummidrengen.dk har vi et nøje udvalgt sortiment af kondomer med både riller og knopper – nogle af dem har endda begge dele! Kondomet giver ekstra stimulering under samleje, og kan være en sjov måde at pifte tingene i soveværelse lidt ekstra op på og dermed også øge nydelsen.

Alle vores kondomer med riller og knopper er One Size.

Det betyder selvfølgelig også, at der er en lav risiko for, at kondomet ikke vil passe dig, skulle det dog være tilfælde er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke bruger kondomet.

Kan man overhovedet mærke rillerne og knopperne?

Nogen synes, at det giver en fantastisk følelse, mens andre synes, at det bare giver en underlig fornemmelse under samlejet. Nogle kondomer har riller, mens andre har knopper, og så er der også dem, som har begge dele. Her er der igen delte meninger om, hvor godt det er, og nogle er selvfølgelig mere til riller end til knopper.

Der er ingen tvivl om, at man kan mærke det, men som beskrevet ovenfor, så er der delte meninger om, hvor godt det er. Derfor anbefaler vi, at du prøver dig lidt frem. Du kan eksempelvis købe en pakke med riller og en med knopper og så prøve af, hvad din partner og dig bedste kan lide. Alternativt kan du købe en pakke med blandede kondomer, hvor i får lidt forskelligt, som i kan prøve af.

En ting du skal være opmærksom på, når det gælder kondomer med riller og knobber er, at de giver sig under samlejet. Det betyder, at det mest vil være i starten, at i vil kunne mærke dem, og det er derfor også her i skal lægge mærke til, om det er noget i kan lide eller ej.

Er kondomer med riller og knopper lige så sikre som almindelige kondomer?

Selvfølgelig, alle de kondomer vi sælger, der har riller og/eller knopper er CE-mærket, hvilket betyder, at de lever op til alle de krav og den aktuelle EU-lovgivning, der er på området. Bare fordi der er riller eller knopper på kondomet gør altså ikke, at de er mindre sikre at bruge. Du kan altså helt bekymrings frit tage sådan et kondom på og hygge dig med din partner!

Diskret levering fra Gummidrengen.dk

Vi ved, at det ikke er alle, der synes at det er fedt at gå ned i den nærmeste Fakta og købe kondomer, hvor alle kan se og høre en. Heldigvis kan man idag købe kondomer online, men også her er der risiko for pinligheder, hvis man udfra pakken og afsenderen kan se, hvad den indeholder.

Dette skal du dog ikke være bekymret for, når du handler hos Gummidrengen.dk. Vores pakker er helt neutrale, og man kan således ikke regne, hvad de indeholder. Derudover er afsender et navn, som på ingen måde indikerer, hvad der er blevet købt.

OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord
Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme
100 % dansk webshop - sikker handel & betaling
Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop

Kurven er tom

OBS - GRATIS FRAGT PÅ ALLE VARER.