Privatlivspolitik
OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme 100 % dansk webshop - sikker handel & betaling Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop Kundeservice: Tlf. 40 74 04 03

Protex kondomer

Det danske mærke Protex, er kendte for deres kondomer af høj kvalitet og overkommelige pris, hvilket gør at de er yderst populære her i landet. Dette betyder at Protex er et af de mest kendte og mest udbredte mærker i Danmark.

Kondomerne fås i mange forskellige størrelser, så du bør helt sikkert kunne finde nogle der passer til dig. Derudover kan du få kondomerne som glatte, nubrede eller rillede. Protex er også kendt for at producere nogle af de tyndeste kondomer, hvilket kan være med til at øge følelsen og fornøjelsen. Disse hedder Protex Super Thin. Du kan også få kondomerne som en kombination, hvor de både har riller, men også er helt tynde.

Alle kondomerne er med reservoir og glidecreme i indpakningerne. Hvis du ikke ved hvad du foretrækker, kan du altid købe Mix pakken, hvor du kan prøve de forskellige slags kondomer af.

En anden fordel ved Protex er indpakninger, der både er miljøvenlige, men også enkle og derfor ikke særligt opsigtsvækkende, hvis du vil have dem med på din bytur.

Virksomhedsfakta

Protex kondomerne er produceret af det danske firma House of Denmark, med kontor og fabrik i Danmark.

Protex slår sig op på at have nogle af de bedste og mest testede kondomer, og dermed nogle af de mest sikre kondomer. Kondomerne overholder mange godkendelser, kvalitetskrav og certificeringer, herunder CE-mærkningen, hvilket gør dem meget populære og udbredte. Derudover forsøger virksomheden at gøre deres indpakninger så miljøvenlige som muligt. Alle kondomerne er produceret at latexgummi.

Lidt historie om kondommærket

I begyndelsen blev kondomerne produceret med henblik på at blive solgt i automater på toiletter i barer. Dette ved vi blandt andet fordi The Clash har skrevet en sang der hedder “Protex Blue”, hvor sangeren fortæller at han putter penge i en maskine på toilettet på en bar, for at trække et kondom, som han vil bruge sammen med en pige. Det bør her nævnes at Protex Classic er den mest almindelige og mest købte pakke i Protex-mærket. 

 

Fandt du ikke det du søgte fra PROTEX, kontakt os venligst på: info@gummidrengen.dk

OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord
Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme
100 % dansk webshop - sikker handel & betaling
Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop

Kurven er tom

OBS - GRATIS FRAGT PÅ ALLE VARER.