Privatlivspolitik
OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme 100 % dansk webshop - sikker handel & betaling Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop Kundeservice: Tlf. 40 74 04 03

Kondomer

Hos Gummidrengen.dk tilbyder vi et stort udvalg af kvalitets kondomer, til Danmarks laveste priser. Vi har kondomer med riller og knopper, bedøvende, små og store, kondomer med smag af blandt andet jordbær og pebermynte samt billige kvalitets kondomer.. Med andre ord, så har vi alt i kondomer, så du behøver ikke kigge andre steder for de bedste priser og det bedste udvalg. Har du brug for mere end blot en enkelt pakke kondomer, så giver vi dig selvfølgelig også mængderabat.

Vi sender som altid vores kondomer i en diskret indpakning, så igen vil kunne se hvad ud har købt.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hos Gummidrengen.dk finder et bredt udvalg af kondomer i høj kvalitet – til nogle af Danmarks laveste priser. Vores kondomer kan fås med riller og knopper, bedøvende, små og store, med smag af alt fra jordbær til pebermynte og meget andet. Kort sagt, så kan du finde præcis det kondom, du har brug for – og så meget mere. Vi har et meget bredt udvalg til de bedste priser.

Har du brug for mere end en enkelt pakke kondomer? Så giver vi dig selvfølgelig også mængderabat.

Alle vores kondomer bliver fragtet i en diskret og anonym indpakning, så dit privatliv er beskyttet. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at postbuddet, ekspedienten eller en anden person snager i dine affærer.

Hvilket kondom skal jeg vælge?

Når du køber kondomer, skal du vælge dem, der passer dig bedst. Hvis kondomet sidder løst eller strammer for meget, kan du risikere, at det sprænger eller på anden vis går i stykker. Så ryger hele pointen med kondomer.

Derfor har vi også lavet en letforståelig guide med klare og præcis anvisninger, så du kan finde din kondomstørrelse. Du kan læse mere under vores Kondom FAQ.

Vores korte guide hjælper dig dog ikke med at finde det kondom, du er mest tilpas med eller som giver dig mest nydelse. Derfor kan det være værd for dig at eksperimentere sammen med din partner. Foretrækker I riller eller knopper? Skal kondomet være bedøvende? Skal det have en bestemt smag? Hos Gummidrengen.dk finder du alt, du kunne have brug for, når du skal udforske dit sexliv.

Hvis du ikke har et fast partner, anbefaler vi, at du holder dig til det lidt mere traditionelle og klassiske udvalg. Det er ikke sikkert, at din nye partner vil værdsætte kondomer med en bestemt smag eller oplevelse. Hold dig derfor til de simple kondomer i god kvalitet. Så er du sikker.

Her er det i stedet en god idé at købe et så standard kondom som muligt – på den måde er det ihvertfald ikke kondomet der skal skille jer ad. Hvis du alligevel gerne vil have lidt forskelligt at tilbyde din partner, så kan du med fordel købe en af vores blandede kondompakker, hvormed du får lidt forskellige kondomtyper.

Sikre kondomer i den bedste kvalitet

Et godt kondom er sikkert. Det er den absolut vigtigste kvalitet, som et kondom skal have. Beskyttelse mod kønssygdomme og hindring af ufrivillige graviditeter er derfor en kernesag hos Gummidrengen.dk. Derfor er alle vores kondomer CE-godkendte for at sikre kvaliteten. En CE-godkendelse betyder, at kondomet lever op til alle gælde krav og EU-lovgivning på området. På den måde ved du, at kvaliteten er i orden, så du og din partner er beskyttet.

Kondom FAQ

Når du køber kondomer hos os, vil du læse en masse ord, der til tider kan være svære at forstå i kontekst. Det kan være ord som “reservoir”, “naturlig latex” og andre tekniske begreber, der er unikke for kondomer. Derfor har vi lavet denne korte FAQ, der besvarer de mest hyppige spørgsmål, vi er blevet stillet her på siden.

Størrelsen på kondomer

Kondomer kommer i mange forskellige størrelser. Men det kan til tider være svært at lurre, hvad målene egentlig er på dem. Hvis vi eksempelvis skriver, at et kondom har følgende størrelse:

Bredde: 52 mm – Længde: 185 mm – Tykkelse: 0.06 mm

Så betyder det, at længden fra toppen af kondomet og ned til rodden af din penis, når kondomet er rullet helt ud, er 18,5 cm. Eller 185 mm. Bredden på kondomet måles ved, at du måler fra venstre til højre på din penis. Det er altså ikke omkredsen, der bliver målt her. Tykkelsen er en betegnelse for, hvor tykt selve gummiet i kondomet er. Nogle kondomer er mere tynde, for at give dig mere følelse, men er af den årsag også mere skrøbelige. Du kan naturligvis finde alle de tynde kondomer, du har brug for her på Gummidrengen.dk.

Andre begreber

Når et kondom har et reservoir, betyder det, at der er en lille lomme ved penishovedet, som har plads til din sæd. Det betyder, at når du bruger et kondom med reservoir, er du sikret, at sæden bliver i kondomet, når du får udløsning og ikke glider ned af siden.

Hvis et kondom bliver beskrevet som transparent, betyder det, at gummiet i kondomet ikke er farvet. Gummi er sjældent være fuldstændig transparent, når du kigger på det, men begrebet bruges for at fremhæve forskellen mellem det og et kondom, der eksempelvis er blevet farvet blåt.

Indpakningen af vores kondomer er bestemt af leverandøren. Du kan enten få dem i løs vægt eller i små pakker. Hvis du vil have en nøjagtig beskrivelse af vareindpakningen (ikke indpakningen, vi bruger, når vi fragter varen til dig) kan du læse mere under hvert produkt.

Anonym shopping + diskret levering

Hos Gummidrengen.dk kan du diskret og sikkert købe kondomer og sex-relaterede produkter, du ikke har lyst til at købe ved skranken i Matas, i supermarkedet eller i en fysisk sexshop. Derfor sørger vi naturligvis også for, at dine varer bliver sendt i en diskret indpakning og med en afsender, der på ingen måder antyder, hvad der er i pakken.

OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord
Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme
100 % dansk webshop - sikker handel & betaling
Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop

Kurven er tom

OBS - GRATIS FRAGT PÅ ALLE VARER.