Privatlivspolitik
OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme 100 % dansk webshop - sikker handel & betaling Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop Kundeservice: Tlf. 40 74 04 03

EXS Jumbo Kondom, 10 Stk.

Varenr. 2451677
DKK 58,00
Spørgsmål ?

EXS Jumbo er det helt rette for dig hvis du mangler mere plads og er træt af, at dine kondomer altid sidder for stramt? Kondomet er lavet af naturligt latex med en tykkelse på blot 0,08 mm, som sikrer en naturlig følelse.

Snyde IKKE dig selv for at ​prøve dette EXS Jumbo kondom.

Se andre i samme kategori - Her

KØB - 4 pakker/betal for 3.

Ved større mængder se under: MEGAPAK

 

EXS Jumbo kondom er med en længde på 221 mm og diameter på 69 mm et af markedets største kondomer. Til dig, der er lidt større end de fleste og IKKE føler, at de almindelige kondomer passer.

Ved brug af dette kondom behøver du ikke gå på kompromis med komforten. Kondomerne er smurte som sikrer en behagelig pasform til optimering af din nydelse. EXS Jumbo kondomet er lavet af naturligt latex med en tykkelse på blot 0,068 mm, som sikrer en naturlig følelse.

Bag  EXS Magnum, står det britiske firma LTC Healthcare, som er en stor spiller på kondommarkedet, og har siden 1993 produceret og leveret kondomer til hele verden.

Godkendt og testet i henhold til EU’s strenge sikkerhedsregler.

  • Størrelse: XXL
  • Bredde: 69 mm
  • Længde: 221 mm
  • Tykkelse: 0,067 mm
OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord
Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme
100 % dansk webshop - sikker handel & betaling
Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop

Kurven er tom

OBS - GRATIS FRAGT PÅ ALLE VARER.