Privatlivspolitik
OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme 100 % dansk webshop - sikker handel & betaling Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop Kundeservice: Tlf. 40 74 04 03
EXS-Air_Thin-10stk

EXS Air Thin Kondom, 10 Stk.

Varenr. 1466199
DKK 58,00
Spørgsmål ?
EXS Air Thin kondom et af verdens tyndeste kondomer. Ultra tyndt komdom for naturlig følsomhed til dig og din partner. Prøv NU og oplev hvor naturlig en følelse det er muligt at få med kondom.

EXS Air Thin kondom et af verdens tyndeste kondomer. Ultra tyndt komdom for naturlig følsomhed til dig og din partner.

Ved brug af dette kondom behøver du ikke gå på kompromis med følelsen og komforten. Kondomerne er smurte som sikrer en behagelig pasform til optimering af din nydelse.

EXS Air Thin kondomet er lavet af naturligt latex med en tykkelse på blot 0,045 mm. (De fleste kondomer er mindst 0,065mm tykke).

Kondomet er transparent med glidecreme og reservoir, godkendt og testet i henhold til EU’s strenge sikkerhedsregler for kondomer.

Bag  EXS Air Thin, står det britiske firma Healthcare, som er en stor spiller på kondommarkedet, og har siden 1993 produceret og leveret kondomer til hele verden.

BEMÆRK: Bliver leveret løst.

 

D: 56 mm   L: 193 mm   T: 0,045 mm

OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord
Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme
100 % dansk webshop - sikker handel & betaling
Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop

Kurven er tom

OBS - GRATIS FRAGT PÅ ALLE VARER.