Privatlivspolitik
OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme 100 % dansk webshop - sikker handel & betaling Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop Kundeservice: Tlf. 40 74 04 03

Condomi kondomer

Condomi kondomer producerer af en blanding af naturlig gummi og latex. Condomi slår sig ikke så meget op på størrelserne på kondomerne, men til gengæld kan du få en del forskellige slags kondomer. De fås både med eller uden reservoir, i forskellige former, farver og med forskellig smag. Hvis du er lidt mere eventyrlysten, kan du prøve kondomerne Max Love, hvis creme indeholder 5% benzocain der er et mildt lokalbedøvende middel der forlænger den seksuelle akt. Med pakken Condomi Mix kan du prøve forskellige slags kondomer og ikke bare nøjes med én slags. Firmaet producerer desuden også glidecreme.

Virksomhedsfakta

Condomi er et tysk firma baseret i Köln, hvorfra firmaet både producerer og distribuerer deres egne kondomer, men også en række andre produkter for andre firmaer inden for branchen. Både salgskontoret og firmaets egen produktion er baseret i Köln. Firmaet eksporterer til hele verden, men hovedsageligt til lande i Europa.

Alle Condomis egne kondomer er produceret af en blanding af naturlig gummi og latex. Virksomheden er en del af fairtrade brandet Fair Squared. Dette betyder at en del af Condomis produkter er organiske og hvis du vælger at købe kondomer af mærket Condomi, så vil du også støtte miljøbeskyttelse, økologi, bæredygtighed og velfærd i naturen.

Kondomerne er produceret efter høje internationale standarder og opfylder høje krav angående kvalitet, sikkerhed og komfort. Alle kondomer fra Condomi er elektronisk testet på deres fabrik for at sikre at der ikke er fejl eller revner i kondomerne.

Virksomhedens historie

Virksomheden Condomi blev etableret i 1988 og har siden 1996 brugt deres hjemmeside til at nå ud til en bred vifte af kunder. Firmaet har siden hjemmesiden blev startet satset på ikke kun at have deres egne produkter, men også at udbyde en lang række produkter for andre virksomheder.

Condomi lægger vægt på den personlige oplevelse af de produkter som man kan få gennem deres hjemmeside, og derfor har de testpersoner til at afprøve produkterne inden de bliver tilgængelige gennem deres webshop. Dette mener Condomi kan være med til at sikre den høje kvalitet på deres sortiment.

 

Fandt du ikke det du søgte fra CONDOMI, kontakt os venligst på: info@gummidrengen.dk

OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord
Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme
100 % dansk webshop - sikker handel & betaling
Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop

Kurven er tom

OBS - GRATIS FRAGT PÅ ALLE VARER.