Privatlivspolitik
OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme 100 % dansk webshop - sikker handel & betaling Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop Kundeservice: Tlf. 40 74 04 03

Bedøvende kondomer

Vil du gerne holde lidt længere?

Bedøvende kondomer er måske en løsning for dig. Se vores udvalg af bedøvende kondomer til yderst konkurrencedygtige priser. Kondomer som bedøver ens penis, kan måske lyde ret skræmmende, men det er det faktisk ikke, og det er selvfølgelig også helt ufarligt for både din partner og dig. Du kan læse mere om, hvordan bedøvende kondomer fungerer i praksis under vores produkter på denne side.

Hvordan fungerer bedøvende kondomer?

Det der virker bedøvende i kondomer kommer fra en creme der sidder på indersiden af kondomet. Den bedøvende creme er let-bedøvende, og du vil på ingen måde blive helt følelsesløs og tabe erektionen. Helt præcist, så er det midlet benzokain, som der virker bedøvende. Det er det samme middel som man finder i halspastiller, og som heri bedøver din hals, hvis du har ondt i den. Det er altså et helt ufarligt stof.

Da cremen sider på indersiden af kondomet, vil det samtidig være dig og kun dig der vil mærke effekten. Din partner vil stadig få den samme fulde nydelse som før.

Virker bedøvende kondomer?

Det korte svar er ja, det gør det, men det er meget forskelligt fra person til person, hvor godt det virker. Nogle af vores kunder melder tilbage, at de kan holde adskillige minutter længere, mens andre ikke kan mærke den store forskel. Den bedøvende creme virker, men det er således forskelligt, hvor godt den virker, og hvor følsom man er i forvejen.

Mange oplever også, at selvom cremen i sig selv ikke bedøver så meget, at det gør en forskel, så er der også noget mentalt i at have kondomet på. Nogle beretter f.eks. at de tror så meget på, at kondomet vil få dem til at holde længere,  at de rent faktisk gør det, selvom det måske slet ikke er kondomets skyld.

Vi kan altså ikke love, at du holder X antal minutter længere. Det er kun ved at købe kondomerne og prøve, at du vil finde ud af, hvilken effekt de har på dig!

Er sikkerheden den samme?

Selvfølgelig er den det. Selvom kondomerne har en anden creme med et middel i, som ikke findes i andre “normale” kondomer, så er kondomet stadig helt sikkert. Alle vores bedøvende kondomer er CE-godkend, hvilket betyder, at de lever op til den aktuelle EU-lovgivning på markedet.

Diskret levering fra Gummidrengen.dk!

Hos Gummidrengen.dk ved vi godt, at det kan være lidt pinligt at købe kondomer i butikkerne. Derfor giver vi dig mulighed for at købe det her hos online – helt anonymt og diskret. Når vi leverer kondomerne vil det selvfølgelig også ske helt diskret. Både indpakningen og afsenderen vil på ingen måde indikere, hvad der er i pakken.

OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord
Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme
100 % dansk webshop - sikker handel & betaling
Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop

Kurven er tom

OBS - GRATIS FRAGT PÅ ALLE VARER.