Privatlivspolitik
OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme 100 % dansk webshop - sikker handel & betaling Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop Kundeservice: Tlf. 40 74 04 03

Amor kondomer

Kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til de forskellige typer kondomer du kan få hos Amor Gummiwaren GmbH. Kondomerne fås i mange forskellige størrelser, med eller uden reservoir, og enten som glatte, helt tynde, nubrede, stribede eller med mønster. Derudover kan de også fås med farve, smag og med en selvlysende effekt der lyser i mørket.

Prøve noget nyt, få kondomerne med en lette bedøvende creme, der gør det muligt for manden at holde længere. I denne afdeling tilbyder Amor også kondomer med en kølende eller varmende effekt der giver kvinden stor nydelse. Amor producerer desuden glidecreme og massageolier.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Virksomhedsfakta

  Amor kondomerne er produceret af det tyske firma AMOR Gummiwaren GmbH. Produkterne er i hjemlandet forbundet med stor kvalitet. Firmaet producerer en lang række produkter ud over kondomer og spænder bredt, som fra sexlegetøj og glidecreme af forskellige art, til forskellige produkter til medicinalindustrien.

  Amor-produkterne eksporteres især til Europa, Pakistan, Iran og Sydamerika, mens mange at virksomhedens ørige produkter sends til Østri, Polen, Tyrkiet, Rusland og Frankrig.

  Virksomheden producerer hvert år over 150 millioner kondomer. Grundet virksomhedens størrelse og store succes, er det også vigtigt at firmaet overholder en lang række godkendelser, kvalitetskrav og certificeringer, hvilket kondomerne fra Amor i stor stil gør. Alle kondomer bliver testet og lever op til høje internationale standarder, så du kan roligt, og med stor sikkerhed, benytte dig af kondomer fra Amor.

  Alle produkter fra virksomheden er produceret at naturligt latex gummi, ligesom mange af Amors glidecremer er vandbaserede, for at undgå tilsætningsstoffer og irritation hos dem der benytter sig af produkterne.

  Virksomhedens historie

  Firmaet AMOR Gummiwaren GmbH blev etableret i 1968, og har derfor været på markedet længe. Til at starte med producerede firmaet kun kondomer og pakker til salg i automater, men meget har ændret sig siden, og virksomheden producerer nu også forskellige varer til medicinalindustrien.

  10 år senere overtog Amor også branded Erotim og udvidede derfor deres sortiment, hvilket voksede yderligere med overtagelserne af mærkerne Rilaco og Playgel i 2006.

  i 2011 voksede virksomheden yderligere i størrelse, da de flyttede til den nye bygninger, produktions og lagerhal i Arnstadt.

   

  Fandt du ikke det du søgte fra AMOR, kontakt os venligst på: info@gummidrengen.dk

  OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord
  Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme
  100 % dansk webshop - sikker handel & betaling
  Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop

  Kurven er tom

  OBS - GRATIS FRAGT PÅ ALLE VARER.