Privatlivspolitik
OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme 100 % dansk webshop - sikker handel & betaling Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop Kundeservice: Tlf. 40 74 04 03

Almindelige

Er du ikke interesseret i kondomer med smag, riller eller måske noget helt tredje, og vil du blot have et helt almindeligt kondom, så er det her du skal kigge! Kondomerne nedenfor er helt standard. De er hverken mindre end normal, meget større end normal, og så kommer de hverken med smag eller riller/knopper.

For nogle kan det godt være lidt for meget med riller, smag, farve og andet sjovt, hvis man ikke kender sin partner så godt, og blot vil have et helt anonymt kondom der virker. Heldigvis har vi også sådanne helt almindelig kondomer hos Gummidrengen.dk. Kondomer er desuden meget standard i størrelserne, så langt de fleste kan passe dem.

Vi anbefaler dog altid, at du tjekker størrelsen på kondomer, og holder det op mod den størrelse du selv har brug for. Brug vores kondom størrelsesguide til at finde den størrelse, der er rigtig for dig.

Formen på vores almindelige kondomer er også helt normale, og du får hverken et der sidder ekstra stramt, eller som har ekstra meget plads til glansen – kort sagt – det er helt almindelige kondomer, og så endda til helt lave priser.

OBS - GRATIS FRAGT på alle varer med DAO / Postnord
Stort udvalg - Kondomer & Glidecreme
100 % dansk webshop - sikker handel & betaling
Diskret levering til din postkasse, eller nærmeste Pakkeshop

Kurven er tom

OBS - GRATIS FRAGT PÅ ALLE VARER.